Clip-in extensions

Alles over clip-in extensions

Clip-in hair extensions zijn het minst permanent van alle soorten extensies. Het is een snelle manier om je haar te verlengen of meer volume te geven. Het aanbrengen van clip-in extensions is snel en makkelijk. De clip in extensions worden met clipjes bevestigd aan je eigen haar. Als de clipjes op de juiste manier worden aangebracht, beschadigen ze je haar niet. Laat de extensions daarom altijd (zeker de eerste keer!) door een professional aanbrengen. 

De clips van clip-in extensions bestaan uit metaal. Om deze extensions te bevestigen moet je er dus zeker van zijn dat je geen metaalallergie hebt. De (meeste) extensies zijn wel nikkelvrij.

Draagduur van clip-in hair extensions

Met een setje clip-in hair extensions kun je 4 tot 8 maanden doen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van hoe je de extensions verzorgt. Om de levensduur van je extensies te verlengen kun je een diepe conditioner gebruiken (circa één keer per week). Je kunt de extensions ook 's nachts conditioneren met argan olie. Als je kiest voor extensions van echt haar, dan kun je ze ook gewoon stijlen, krullen wassen en zelfs verven. 

Clip-in extensions aanbrengen

Wil je clip in extensions (laten) aanbrengen? Hier lees je hoe je te werk moet gaan. De clipjes worden aan de bovenkant van de haarstrook vastgemaakt. Ze worden dus in het eigen haar gestoken en vastgemaakt. Door een rubberen constructie in de metalen clip vallen de extensions niet uit. Afhankelijk van je wensen heb je 2 tot 5 stroken clip-in extensions nodig. Als de extensions zijn aangebracht kun je ze door de kapper ook laten bijsnijden of knippen, zodat ze precies in model zitten. Je hoeft ze niet per se iedere keer door de kapper aan te laten brengen, na de eerste keer (en na duidelijke instructies) kun je het ook zelf thuis. 's Nachts of 's avonds doe je ze binnen 30 seconden uit.

Let op: voor het mooiste resultaat moet je haar minimaal 15 cm lang zijn.

Terug naar overzicht