Feather extensions

Wat zijn feather extensions?

Feather extensions zijn een grote trend uit de Verenigde Staten. Ook in Europa is de trend inmiddels komen aanwaaien. Feathers extensions zijn unieke, hippe hair extensions. In feite zijn het veren in je haar. 'Echte' feather extensions zijn gemaakt van 100% hanenveren. Ook deze extensions kun je gewoon stijlen, krullen, wassen en föhnen. Ze worden door middel van een microringetje en een tangetje geplaatst. Dit microringetje is niet slecht voor je haar. 

De extensions zijn gemaakt van natuurlijke veren en met de hand gesorteerd. Alleen de beste veren worden daardoor gebruikt. Omdat het een natuurproduct is, heeft geen enkele veer precies dezelfde lengte of kleur. Iedere extension is dus echt uniek. Als je de extensions laat aanbrengen kunnen ze tot wel 10 weken blijven zitten. Je kunt ze natuurlijk ook eerder verwijderen door het microringetje te openen. 

Soorten feather extensions

De veertjes zijn in verschillende lengtes, diktes, soorten en natuurlijk kleuren verkrijgbaar. Ze geven je kapsel een uniek effect. Een feather extension bestaat uit een bundel van veertjes. De meeste feather extensions zijn gewoon online te bestellen. Afhankelijk van welke soort je bestelt, kan de bevestigingsmethode verschillen. Sommige feather extensions zijn namelijk ook als clip-in beschikbaar, in plaats van met een microring. Als je de extensions niet zelf wilt of kunt zetten, dan is het verstandig om dit aan je kapper te vragen. Zij weten namelijk wel hoe het moet en op die manier voorkom je dat je de veertjes verpest of dat het resultaat niet mooi is. 

Zowel de dikte en lengte als de accenten kunnen verschillen qua formaat. Er zijn hele brede veren verkrijgbaar maar ook hele smalle. 

Wie kan feather extensions dragen?

Feather extensions zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en ze zijn niet leeftijdsgebonden. Dit betekent dat iedereen ze kan dragen. 
 

Terug naar overzicht