De leukste haaraccessiores voor jou

Haaraccessoires zijn er voor alle leeftijden en in verschillende stijlen. Wil je eens wat anders met je haar? Vind je hairextensions mooi, maar net iets te heftig of misschien net iets te duur? Wil je weten hoe jij jouw haar op een eenvoudige manier heel leuk kunt maken? Lees dan verder!

Chice haar accessoires: curlies

Als er iets in overvloed beschikbaar is, dan zijn het haar accessoires! Voor iedere gelegenheid zijn er andere haaraccessoires beschikbaar. Ga je naar een bruiloft of heb je een chic diner? Kies dan voor curlies! Dit zijn kleine, subtiele haarjuweeltjes die vastzitten op een spiraalvormig schuifje. Je kunt ze gebruiken met zowel kort als lang haar en ze zijn zelf gemakkelijk aan te brengen. Je kunt ze gebruiken bij opgestoken haar, zoals een knot, maar ze zijn ook erg leuk als je je haar hebt ingevlochten. Draai ze gemakkelijk in je haar en draai ze net zo makkelijk eruit! Curlies worden vaak gebruik voor bruiloften of gelegenheden zoals een communie. Maar je kunt ze net zo goed iedere dag dragen! Curlies zijn al vanaf €1,- verkrijgbaar.

Festival haaraccessoires

Als je naar een festival gaat in de zomer dan wil je graag opvallen. Niet alleen met je outfit, maar ook met je haar! Bloemenkransen oftewel flower crowns zijn erg populair op festivals. Andere opvallende haar accessoires zijn hair chains. Zij passen goed bij de boho stijl en zijn absolute trend. Het is een ketting voor in je haar. Hair chains maken een basic outfit vaak onmiddellijk meer opvallend! Zoek je een makkelijke manier om je haar om te toveren in een interessant kapsel? Gebruik dan bandana's. Je kunt je haar opsteken en een bandana als haarband in doen maar je kunt ook je haar los dragen en de bandana als een krans dragen. 

Wil je voor deze (of andere) gelegenheden toch graag wat extra's met je haar doen? Lees dan hieronder welke mogelijkheden er nog meer zijn. Voor meer ideeën met haar accessoires kun je ook contact met ons opnemen.